Na een veel te lange pauze in het culturele leven door corona kunnen we weer: live muziek! Net als jij zitten artiesten, bands en orkesten te springen om weer samen te genieten van topmuziek. Of je nou van ambachtelijke folk, minimalistische techno of snoeiharde metal houdt, binnenkort kunnen we in Nederland weer genieten van muziek zoals dit beleefd hoort te worden.

Dat betekent ook dat je opnames wil maken. Van je favoriete golden oldies, of van het nieuwe werk dat jouw helden de afgelopen twee jaar hebben gecomponeerd en nu voor het eerst live kunnen laten horen. Of wellicht van de meet & greet die je hebt gewonnen en die twee jaar zonder concerten in één keer goedmaakt. Een druk concert is alleen niet de veiligste omgeving voor je dure smartphone, zeker niet als er gedanst wordt of als er bier door de lucht vliegt.

Op de nieuwe smartphone website Holdit.com/nl/ vind je verschillende handige accessoires die jouw mobiel concert- en festivalproof maken, en dit zijn de echte must-haves.

Screenprotector

Dit is een no-brainer. Eén tik tegen een stang in de bus naar de underground danceparty of tegen de hoek van de bar van het Koninklijk Concertgebouw, en je scherm verandert in één groot spinnenweb van scheurtjes. Doodzonde en overbodig, want moderne screenprotectors van Holdit.com/nl/ maken je schermpje tot wel vijf keer zo goed bestand tegen een botsing. Je kan deze screenprotectors met de bijgeleverde stickers en doekjes heel eenvoudig en netjes zelf aanbrengen. Tip: ga eerst douchen en plak de protector dan op je scherm in de tijdelijk stofvrije omgeving van je badkamer! Als hij goed zit, kan je daarna fris gewassen én met 100% peace of mind richting de concerthal gaan.

Finger straps

Zeker tijdens de greatest hits van een band zal het publiek massaal mee gaan zingen en dansen. Als je van rock houdt kan de boel bovendien uitlopen in een headbang-contest of moshpit. Dat is slecht nieuws voor jou, als je de epische uitvoering van de toptracks op het podium aan het filmen bent: één kopstoot of enthousiaste ‘devil horns’-beweging, en je smartphone ligt ergens in de modder, waar hij echt geen leuke toekomst tegemoet gaat. Bescherm je dure minicomputertje met een stevige finger strap van Holdit.com/nl/. Die maak je gemakkelijk aan het hoesje vast en wikkel je rond je vinger, zodat je smartphone altijd in je hand blijft, wat er rondom je heen ook gebeurt.

Crossbody chain

Nog een slimme vondst die je telefoon houdt waar hij blijven moet: een ketting van stevig metaal om je telefoon aan je lichaam te bevestigen. Een crossbody chain is maar liefst 131 centimeter lang en hindert daardoor het gebruik van je mobiel niet. Tegelijkertijd beschermt deze accessoire je apparaat uitstekend tegen kwijtraken en zelfs tegen diefstal. Een crossbody chain van Holdit.com/nl/ is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van felgroen en stralend goud tot stealthy zwart, waardoor het direct ook een lifestyle-item is dat jouw strakke kleding sterk aanvult. Deze chain wikkel je rond je schouder, maar als je jouw telefoon ook veilig rond je pols wil kunnen dragen, koop dan een bijbehorende ‘wristlet’ in dezelfde stijl.